Мебели

Rss
16 Aug 0

В офиса Ви ще цари ред и хармония само, ако сте притежатели на уникалните аксесоари за офис...

Автор: text_none_author Публикувано в: Мебели Видян: 1451

В офиса Ви ще цари ред и хармония само, ако сте притежатели на уникалните аксесоари за офис, обособени в различните ни колекции. Голям дял от деня ние прекарваме на работното си място. Така че смело можем да наречем пространството на офиса свои втори дом. И като такъв му се полагат декоративни предмети, които съчетават в себе си практичност и перфектна визия.

Още
16 Aug 0

Кътче от природата в жилището

Автор: text_none_author Публикувано в: Мебели Видян: 1462

Вечният стремеж на урбанистичният човек е да постигне, да открадне едно малко парченце от природата, което да отнесе в своя дом със ултра модерна мебелировка, светлини и динамично ежедневие. Доказаната успокояваща сила на природата е факт, от кото всеки би искал да се възползва, за да поглези сетивата си. Сега всичко това е на една ръка разстояние от Вас. 

Още
16 Aug 0

Мебелите..., пълноправни участници в изграждането на естетическия вид на дома

Автор: text_none_author Публикувано в: Мебели Видян: 1590

Мебелите в съвремието се оказват многофункционален предмет. Базовата им цел е да доставят комфорт на своите притежатели. И същевременно да участват като пълноправни членове в изграждането на естетическия вид на дома, заедно с картините и паната по стените, както и всички останали аксесоари за декорирация. Малката декоративна масичка, минискринът и тв поставката спестяват доста пространство и същевременно с това са акцент в интериора. 

Още
Онлайн магазин от StanCart
CASA INTERIOR - Аксесоари и декорация за дома © 2024