За нас

Фирма Норт Стил е в света на интериорния дизайн от 2008 година. Освен с внасяне на италиански мебели от среден и висок клас, фирмата се занимава с декорация, аксесоари за дома, картини и други произведения на изкуството. Като фирма с дългогодишен опит в мебелната търговия и декорацията за дома, ние от Норт Стил знаем, че най-важно е удовлетворението на  нашите клиенти. Ето защо ние подбираме по изключително прецизни критерии фирмите производители, с които работим. Това ни прави вносители на водещи марки мебели и декоративни елементи от цял свят.

Декорацията за дома, която ще откриете в различните категории включва стенни часовници, пана, картини, рафтове за книги, закачалки за дрехи и стенни огледала и офис мебели. Всички тези актикули са подходящи за всякакъв  стил интериорни решения. От първостепенно значение за нас е адекватната ни изява в интериорния бизнес. Под адекватна разбираме притежаването на богат асортимент от артикули, отговарящи на възможностите и търсенето на всяка една потребителска категория.

Мебелите, декорациите, сервизите за хранене и множеството сувенири, които предлагаме тук отговарят на едно средно ниво в този тип търговия. Разбира се, качеството на изработка и оригиналният дизайн са гарантирани.

Ако търсите подарък, който да предизвика вълнение с модерната си визия и автентичност, то със сигурност ще го откриете тук при нас. Не разполагате с достатъчно свободно време за безкрайни и изтощителни преходи по веригите магазини, в търсене на креативна вещ, то ние ще ви улесним. В сайта ще откриете богати колекции от подаръци за мъж, жена и дете, между които се крие вашия продукт, а с бързата доставка, ще забравите за всякакви притеснения.

Помислили сме и за всяка домакиня, която иска да впечатли своите гости или просто да зарадва семейството си с различен тип прибори за хранене, аксесоари за вино, аксесоари за сервиране от костен порцелан и други интересни кухненски принадлежности и модерни предмети, които аранжират масата.

Аксесоарите за пушене за едни от най- търсените подаръци. Типът подарък, който винаги ще бъде на мода е стилният и винаги актуален. Точно такива са нашите табакери, запалки, автентични пепелници и наргилета, аксесоари за пури и морски аксесоари. А за почитателите на лова сме селектирали доста живописни ловни ножове, декоративни оръжия и арбалети.

Градината също трябва да бъде декорирана. Китните цветя се нуждаят от саксии, цветарници и кашпи, в които да сияят с прекрасния си вид. Тези и още декорации, които завършват естетическия вид на градинското пространство ще намерите при нас.

Изпълнението на поръчките в срок се оказва непреодолим проблем за много фирми, но не и за нас. Всички продукти, с които разполагаме са на склад, което спестява доста от времето на доставка.

Фирма Норт Стил държи на лоялността и коректността в отношенията с клиента. Вече не се налага да правите компромис с качеството на продукта или услугите по неговата доставка. При нас ще получите всичко на едно място. Затова не се колебайте, а заповядайте при нас! 

Онлайн магазин от StanCart
CASA INTERIOR - Аксесоари и декорация за дома © 2024